Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Create your own get-to-stay!

Daar zit je dan, een vrijdagavond. Moe van een week werken, ‘van het normale leven’. In de studentenmond het burgerleven genoemd.
Je bent moe, maar het kriebelt. Er is onrust, je zit op de bank, alleen en het is vrijdagavond. SAAI!

Ken je dat vrijdagmiddag gevoel? Of wellicht ervaar jij dit donderdagavond al. Je verlangt naar het weekend. Je hebt zin in dat wijntje, zin om iets leuks te doen, zin om jezelf helemaal te laten gaan. Eigenlijk ben je gewoon heel erg moe en heb je behoefte aan rust, maar het knaagt. Niksen is geen optie en er zijn altijd zoveel leuke dingen te doen. Je checkt je what’s app, je Facebook, je insta en je wordt hier niet rustiger van. De onrust groeit, wellicht ben je je hier niet eens van bewust. Uiteindelijk geef je toch toe en dag dag rustig weekend.

Waarom hebben we deze aandrang zo erg? Is ons leven doordeweeks dan niet leuk? Het zijn toch echt je eigen keuzes die je maakt! Voel jij wel eens goed wat je echt wilt? Of jij de dingen doet die jou blij maken? Ben jij bewust bezig met je prioriteiten en keuzes? Ik spreek uit eigen ervaring, ik heb vaker op die bank gezeten, als ik überhaupt in het weekend rustig ging zitten. Leven van vakantie tot vakantie, van het ene ‘exciting moment’ naar de ander, van de ene adrenaline rush naar de andere adrenaline kick, reizen de hele wereld over; maar nooit eens een week ‘lekker’ thuis, van weekend naar weekend en van festival naar festival.

Festivals, dat is een plek waar ik mij thuis voel. Waarom? De vrijheid, de ongedwongenheid, alles mag niks moet, de muziek, de liefde, positiviteit, de mensen, nieuwe mensen, bekenden mensen, connectie, praten, verbinden. ‘De dagelijkse sleur’ even vergeten. Maar waarom kan het hele leven niet gewoon een festival zijn, jouw eigen soort festival (of getaway). Met jouw eigen keuzes, jouw mensen, jouw beat, jouw muziek, jouw vorm van vrijheid, jouw thuis, jouw connectie, jouw vibe.
Hiermee doel ik niet op specifiek een festival, maar persoonlijk iets wat voor jou voelt als jou getaway. Dat is voor iedereen anders.

De vrijdagavondkriebels zijn er nog steeds, maar ze worden geen vrijdagavondblues meer en af en toe spring ik echt nog wel eens uit de ban op een mooi feestje! Maar ik vind het heerlijk om alleen te zijn. Ik heb geleerd anders om te gaan met onrust.

Bewustwording, balans, prioriteiten stellen en doen wat je echt leuk vindt! Dit gun ik iedereen!
Verandering is nou eenmaal een hele opgave, een hele mooie en uitdagende. Maar soms is daar hulp bij nodig. Dit kan in veel vormen. Start eens met praten en delen met de mensen om je heen, je zult versteld staan.

Vanuit mijn eigen ervaring help ik mensen en daar ligt mijn hart. Millennials helpen die onrust ervaren, burn out en depressies komen te vaak voor. Ik wil verandering, vernieuwing. Mijn doel is om ‘ik ben te druk’ ‘ik ben altijd moe’ uit ons vocabulaire en leven te schrappen. Om plaats te maken voor ‘ ik ben gelukkig en geniet, ik durf te delen en mezelf kwetsbaar op te stellen’.

Op maandag even fit en bruisend als op de vrijdag! Op naar die ‘ get-to-stay ‘ inplaats van af en toe die ‘getaway’!

Liefs,

Min

Contact

De 5 voordelen van meditatie

1 jaar geleden

Gisteren heb ik het gehad over meditatie. Nou ben ik van mening dat mediteren voor iedereen anders kan zijn en dat er niet een manier is. Het kan voor iedereen zeker voordelen hebben, maar doe het vooral op de manier die bij jou past.

Lees verder

I said yes!

1 jaar geleden

'Ja ik wil!' Ik beloof mezelf altijd lief te hebben, te vertrouwen en te respecteren. Ik steun mezelf in voor en tegenspoed. Ik geef mezelf alle ruimte die ik nodig heb. Ik beloof trouw te zijn aan mezelf.

Lees verder

Hopsakee de wijde wereld in!

1 jaar geleden

Uit mijn comfortzone, is a-relaxed! Je comfortzone beschermt je tegen verandering, je comfortzone is niet altijd een fijne plek.

Lees verder

Create your own get-to-stay!

1 jaar geleden

Daar zit je dan, een vrijdagavond. Moe van een week werken, ‘van het normale leven’. In de studentenmond het burgerleven genoemd.

Lees verder

F@cking perfect, Perfectionisme

1 jaar geleden

Wat betekent dat voor jou? Ik wilde alles wat ik deed perfect doen, dit kan storend zijn voor mensen om mij heen of juist makkelijk.

Lees verder

Depressie, het zwarte monster

1 jaar geleden

Deze week is de Dutch Happinnes week. Alle activiteiten zijn afgelast, maar toch wil ik bij deze aandacht vragen voor depressie.

Lees verder

The good shit, the bad shit and the bullshit.

1 jaar geleden

Op een mooie lentedag, in het park en op festivals verklaren mijn vrienden en ik elkaar de liefde. The good shit delen we maar al te graag en de bullshit ook, heerlijk!

Lees verder

 

Website laten maken door Mijndomein

Open cookie voorkeuren