Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

Stay free 

Het stay free program is voor millennials die blijvend vrij willen zijn. Het is voor mensen die bereid zijn te investeren in hun persoonlijke groei en hier de waarde van inzien. Het doet een beroep op jouw eigen verantwoordelijkheid. Je zegt ja tegen de investering die jij in jezelf doet en ik zeg ja tegen jou helpen. We werken samen, zodat jij die geluksvogel wordt.

Herken je jezelf in één van deze uitspraken; 

‘Ik heb last van onrust’

‘Ik vind het lastig om een balans te vinden in mijn leven’

‘Ik heb tijd te kort’

‘Persoonlijke ontwikkeling, help? Hoe doe ik dat?’

‘Ik voel mij gespannen’

‘Ik weet niet wat ik wil en twijfel geregeld’

‘Ik verander geregeld van baan, deze baan is het toch echt net niet’

‘Ik vind het lastig om niks te doen’

‘Ik vind het moeilijk om met mijn emoties om te gaan’

‘Het lukt mij niet om mij ergens aan te binden’

‘Ik leef van weekend naar weekend en van vakantie naar vakantie’

‘Ik heb het druk en ga maar door’

‘Ik heb een goede baan en een leuk leven, dus ik mag niet klagen. Toch knaagt er iets’

‘Ik ben altijd opzoek naar een nieuw avontuur, het is nooit genoeg’

‘Ik ben vaak moe’

‘Ik slaap slecht’

‘Ik heb geen rust in mijn hoofd, pieker geregeld’

‘Ik heb geregeld lichamelijke klachten zoals hoofdpijn of rug-en nekklachten’

“Ben jij toe aan meer rust, meer energie en meer plezier?” 

Herken jij je in één van de bovenstaande uitspraken dan is het stay free program iets voor jou. Stay free is speciaal voor millennials  die geïnteresseerd zijn in persoonlijke groei en behoefte hebben aan inzicht. Ben jij toe aan vernieuwing en ben je er klaar voor om te ontdekken waar jij nou echt gelukkig van wordt dan is dit programma helemaal iets voor jou. Dit programma is speciaal voor de millennial die denkt ‘ Is dit alles’?,  last heeft van onrust of denkt ‘had ik maar meer tijd’. Het kan ook zijn dat je gewoon niet helemaal lekker in je vel zit of je wilt meer uit je leven halen, meer vrijheid, meer plezier, meer tijd en meer ontspanning.

Ik moedig jou aan om te ontdekken wat jij echt wilt en je doelen te bereiken. 

Waarom zou je hulp nodig hebben?

Wij leven in een maatschappij waar prestaties de norm zijn, waarin we constant uitgedaagd worden en waarin het soms lastig kan zijn rust te vinden in een drukke wereld. Op school leren we weinig over hoe we keuzes maken, over gevoel of over de balans tussen ontspanning en inspanning.  Persoonlijke ontwikkeling kan een zoektocht zijn, maar dit programma maakt het gemakkelijker. Aangezien we allemaal al weinig tijd hebben, leer ik je reflecteren en geef ik je praktische handvatten en theorie waar je de rest van je leven iets aan heb. Zodat jij echte vrijheid weet te creëren. 

Het bewustwordingsprogramma voor de ambitieuze drukke levensgenieter, je leert je eigen gebruiksaanwijzing en geeft richting aan jouw leven. Echte vrijheid

Ja, ik wil deze vrijheid ervaren.

Vrijheid kan er zo uitzien voor jou: 

‘Met een glimlach opstaan en met een glimlach naar bed’

‘Even fit op maandag als op vrijdag’

‘Je hebt eindelijk die baan die echt bij jou past met het salaris dat er bij past’

‘Elke dag voelt als vakantie’

‘Vrijheid zoek je niet meer in activiteiten, vrijheid voel je echt iedere dag’

‘Je slaapt goed, hebt energie en leeft gezond’

‘Je vindt jezelf belangrijk’

‘Je hebt plezier en straalt’

‘Je durft eindelijk volledig jezelf te zijn en maakt doelbewust jouw eigen keuzes’

‘Jij flowt door jouw leven’ 

‘Je trekt kansen aan die bij jou passen’ 

‘Jij hebt jouw leven ingedeeld naar jouw eigen waarden en geniet hier dagelijks met volle teugen van’

Ben jij klaar om in jezelf te investeren?

Wanneer je start met het stay free program zeg je ja tegen groei, de reis naar echte vrijheid. Vaak zijn we erg naar buiten gericht,  door middel van het bewustwordingsprogramma richt je de aandacht naar jezelf en worden alle facetten van je leven belicht. Jij kiest voor jezelf en investeert hier in. Ik moedig jou aan om obstakels te overwinnen. Zodat we er samen 100% voor gaan. 

Het stay free program is een online programma en er zijn twee opties de light versie en de deluxe; de light versie is een kleiner pakket en zijn kortere afspraken, bij de deluxe versie gaan wij meer de diepte in doordat wij meer tijd hebben.

In een overzichtelijk programma doorloop jij 7 area’s waarin we het gaan hebben over je mind, je lichaam, gedachten, gevoelens, je brandende verlangen, je basis en je passie. Je leert hoe deze gaan samenwerken. Zodat jij jezelf niet meer tegenwerkt, maar gaat voor echte persoonlijke groei.  Groei op de verschillende gebieden in je leven, zowel werk, privé en je gezondheid. Ik motiveer en trigger jou met de juiste handvaten die jou aanzetten tot actie. Door de opgedane zelfkennis en bewustwording creëer jij jouw basis. Je doelen worden helder en komen steeds dichterbij. Kortstondig geluk wordt omgezet in duurzaam gelukkig en vrij zijn. 

Wat kun je verwachten?

  • Een 3 maanden durend praktisch programma 
  • Handvatten en opdrachten
  • Een werkboek ter inspiratie en kennis
  • Een programma gericht op zelfreflectie, gedragsverandering en patronen doorbreken
  •  7  x 1 op 1 online coaching sessies van Mindy (duur van de sessie is afhankelijk van de grote van het programma)

Ben jij toe aan vernieuwing en er klaar voor om te ontdekken waar jij nou echt gelukkig van wordt dan is dit programma helemaal iets voor jou. 


vraag nu een vrijblijvend kenningsmakingsgesprek aan

 

Website laten maken door Mijndomein

Open cookie voorkeuren