Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

Burn-out free

Je bent niet voor niks in een burn-out terecht gekomen, je hebt jezelf opgebrand en dat heeft een oorzaak. Een burn-out brengt verandering en vernieuwing met zich mee en als jij deze juist inzet heeft het veel positieve kanten. Dit programma is speciaal ontwikkelt voor mensen die in een burn-out zitten of een burn-out hebben gehad. Die er beter en sterker uit willen komen en er van willen leren. 

Herken jij je in één van de volgende uitspraken:

‘Mijn burn-out duurt al zolang’

‘Ik weet niet wat ik nog beter kan doen’

‘Ik vind het lastig om grenzen aan te geven’

‘Ik vind het lastig om mijn lichaam te voelen’

‘Ik voel mezelf doelloos’

‘Ik krijg geen rust in mijn hoofd’

‘Ik krijg geen rust in mijn lichaam’

‘Ik vertrouw mijn lichaam niet meer’

‘Ik weet niet wat ik leuk vind of wat mij energie geeft’

Mensen die in een burn-out terecht zijn gekomen hebben veel waardevolle eigenschappen en ik help jou te ontdekken hoe jij deze het beste kan inzetten. In Burn-out free gaan wij dieper in op de oorzaak van jouw burn-out. We gaan terugblikken op het verleden, maar nog belangrijker;  hoe ga jij jouw toekomst indelen. Centraal staat het verleden verwerken, loslaten, ervan leren en een frisse energieke blik op de toekomst.  Vol vertrouwen, nieuwe energie en plezier jouw toekomst tegemoet.

Waarom zou je hulp nodig hebben?

Wij leven in een maatschappij waar prestaties de norm zijn, waarin we constant uitgedaagd worden en het uitdagend kan zijn rust te vinden in een drukke wereld. Op school leren we niet hoe we keuzes maken, leren we weinig over zelfkennis, over emoties en gedachten. Er wordt niet veel over deze problematiek gesproken, maar toch vallen millennials met bosjes om. Je bent niet alleen. Het belangrijkste is dat je niet weer in een burn-out terecht komt en ervan leert.  

De vraag die je jezelf kunt afvragen is; 

‘Ben jij blij met je leven zoals het nu gaat of knaagt er iets’?

Mensen vallen niet zomaar uit met een burn-out, je loopt over en doet dingen die niet bij jou passen. Als jij doet wat je leuk vindt, je grenzen aanvoelt en jezelf belangrijk vindt. Hoe kun je dan uitvallen met een burn-out?

Als jij klaar bent voor een goede basis en je eigen leven te leiden dan zit jij hier op de juiste plek. Samen gaan wij werken aan je persoonlijke groei en bewustwording. Hierdoor krijg jij duidelijk wat voor jou belangrijk is en waar jij nu echt blij van wordt. Keuzes zullen als vanzelf gaan en je doelen worden duidelijk. Creëer het leven dat bij jou past. 

Een burn-out brengt vernieuwing met zich mee, in dit programma leer jij van het verleden en ontwikkel je een frisse blik op de toekomst.”

Wat kun je verwachten?

  • Een 3 maanden durend praktisch programma 
  • Handvatten en opdrachten
  • Een werkboek ter inspiratie en kennis
  • Een programma gericht op het opdoen van waardevolle zelfkennis, het roer omgooien en weer kunnen vertrouwen op jezelf
  • 7 x 1 op 1 online coaching sessies van Mindy


Burn-out free doet een beroep op jouw eigen verantwoordelijkheid. Jij en ik hebben samen een doel en dat is uit jouw burn-out komen, hiervan leren en je nog beter te voelen dan daarvoor.

Vraag nu een gratis kennismakingsgesprek aan

 

Website laten maken door Mijndomein

Open cookie voorkeuren