Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

Mind your Growth

Motivatie – Inspiratie – Eigen verantwoordelijkheid

In mijn bedrijf Mind your Growth combineer ik alle dingen waar ik blij van word, ik haal hier energie uit en leef mijn passie. Mijn ervaring en kennis op het gebied van burn-out, fysiotherapie, yin yoga, bewustwording en persoonlijke ontwikkeling komen hier samen. Alles wat ik heb geleerd loopt als rode draad door mijn verhalen en in mijn programma’s. Ik bekijk in mijn aanpak de mens als geheel. Vanuit het totaalplaatje heb ik mijn eigen methodiek ontwikkeld. Met grote dank aan alle leraren waarvan ik heb mogen leren. 

Mijn generatie, de millennials, zijn te druk, vaak moe en hebben veel stress. Daarnaast is er vaak (on)bewust sprake van schaamte, angst om dingen fout te doen en voelen ze zich wel eens eenzaam.

Power up

Wij zijn jong, in de bloei van ons leven, wij mogen genieten. Het is tijd voor verandering en vernieuwing. Tijd om te groeien. Met FOMO als een van de meest veelvoorkomende angsten zijn wij zoveel naar buiten gericht. Dit is niet de weg naar geluk en uiteindelijk streeft iedereen naar gelukkig zijn.

Power up, hoe dan?

Ik help millennials door middel van coaching sessies. In mijn programma’s moedig ik je aan om zelf verantwoordelijkheid te nemen en jouw eigen duurzame geluk te creëren. Ik luister echt, zodat we tot de kern van je problemen kunnen komen met een persoonlijke aanpak.

Tijdens de sessies is er ruimte voor plezier en humor, want het is vooral heel erg leuk.

In mijn methodiek wordt er gekeken naar jou als geheel. We kijken naar alle facetten van je leven en de combinatie tussen jouw lichaam en je mind. Door middel van praktische handvatten kun je ook zelf aan de slag en is mijn manier van werken duurzaam en effectief.

Het is mijn missie om miljoenen millennials te helpen bij hun persoonlijke groei, om uiteindelijk vrijheid en geluk te ervaren. Dit helpt bij het voorkomen en bij de nazorg van burn-out.

Ont-moet, leer jezelf kennen, schrijf jouw gebruiksaanwijzing, beweeg, maak plezier, gebruik jouw kracht omhoog, creëer jouw leven van vrijheid en volg jouw passie. 

‘Don’t worry, be happy’

Power-up in one day

 

Mijn reis naar vrijheid

Lees verder

 

Plezier-Energie-Passie

Lees verder

 

Mind your Growth

Lees verder

 

Millennial

Lees verder

 

Website laten maken door Mijndomein

Open cookie voorkeuren