Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

Welke millennial ben jij?

Ben jij een millennial die wilt groeien? 

Als persoon en in zijn of haar leven. Of ben je gewoonweg geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling en wil je hierin verdiepen. Dan zit je op de juiste plek. Misschien heb je doelen die je wilt bereiken of je weet niet precies wat die doelen zijn. Het zit zo; hoe beter jij jezelf leert kennen, des te kleiner de kans op een burn-out, het werkt preventief en je leven wordt er alleen maar mooier door. 

Heb jij burn-outklachten?

Vaak hebben we niet door dat we al last hebben van klachten, doordat deze langzaam erbij in sluipen. Burn-outklachten verschillen voor iedereen, hier een aantal voorbeelden; onrust, vermoeidheid, lichamelijke klachten, neerslachtig, ongecontroleerd emotioneel, stress, enorm druk of slecht slapen. 

Heb je last van lichamelijke klachten?

Of zou je meer rust in je lichaam en hoofd willen ervaren?

Is jouw energielevel niet optimaal?

Uit ervaring weet ik dat door persoonlijke ontwikkeling hier veel winst in te behalen valt. Met mijn fysiotherapeutische, yin yoga en coaching achtergrond heb ik veel kennis vergaard over de psyche, het lichaam en een gezonde levensstijl. 

Of ben jij al te ver over je grenzen heen gegaan en zit jij in een burn-out?

De trajecten die ik aanbiedt zijn geen vervanging voor een traject bij een psycholoog, maar kunnen jou  wel ondersteunen of steun bieden terwijl jij wacht op eventuele aanvullende hulp indien dit nodig is. 

Weet je niet tot welke groep jij behoort, of ben je gewoonweg nieuwsgierig?

Vraag een gratis advies gesprek aan

Wil jij meer weten over burn-out klachten?

LEES HIER VERDER

Meer weten over mijn programma's?

bekijk mijn programma's

 

Mijn reis naar vrijheid

Lees verder

 

Plezier-Energie-Passie

Lees verder

 

Mind your Growth

Lees verder

 

Millennial

Lees verder

 

Website laten maken door Mijndomein

Open cookie voorkeuren