Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policyGratis cadeaus

Gedurende de jaren heb ik veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van persoonlijke groei, burn-out en innerlijke vrijheid. Voor mij was het een hele worsteling. Een worsteling met onrust, met eenzaamheid, een worsteling om mezelf echt te leren kennen en te accepteren.

Ik weet nu dat het veel gemakkelijker kan.

Soms is hulp, een stuk inspiratie en een aantal stappen die jou tot actie aanzetten nodig. Dit is zo waardevol, gun jezelf dit!

Speciaal voor jou maakte ik deze e-books.

Voor de millennial die klaar is voor echte vrijheid.

 

E-books

Klik op de afbeelding van het e-book en ontvang deze binnen 5 minuten in je mailbox!

 E-book ‘De lonely millennial’

Vraag hier het GRATIS e-book ‘De lonely millennial’ aan.

Veel millennials voelen zich wel eens eenzaam. Er heerst veel taboe en schaamte over dit onderwerp. Het wordt tijd dat er over gesproken wordt.

In het e-book ‘De lonely millennial’ bespreek ik eenzaamheid, mijn eigen ervaring met eenzaamheid en hoe de millennials die ik heb gesproken eenzaamheid ervaren.

Tot slot vertel ik jou welke 7 stappen jij kunt gaan zetten om inzicht te krijgen in je eenzaamheid.

Lees hier ‘De lonely millennial’

De meditatiegids voor beginners

Vraag hier het GRATIS e-book ‘De meditatiegids voor beginners’ aan.

Mediteren heeft veel voordelen, maar het kan uitdagend zijn om hiermee te beginnen. In het e-book leg ik wat uit over meditatie, de voordelen van meditatie en geef ik je tips om te beginnen.

Download het gratis e-book en je ontvangt tevens meditaties, zodat je meteen van start kunt gaan.

Ga voor meer focus, meer ontspanning, meer energie en meer rust in je hoofd en lichaam.

Ja, start met mediteren

 

Website laten maken door Mijndomein

Open cookie voorkeuren