Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

Plezier-Energie-Passie

Plezier, energie en passie zijn voor mij enorm belangrijk, onderstaand zal ik toelichten wat ze voor mij betekenen. Wat ik nog interessanter vind is; 

‘Wat betekent het voor jou?’

‘Plezier is de sleutel tot succes’

Weet wat je leuk vindt, gun het jezelf en doe het. Dit was voor mij een eyeopener. Doe waar je van houdt en je leven zal er veel rooskleuriger uitzien. Denk in mogelijkheden en stop ermee jezelf tegen te houden. Kies voor plezier. Met plezier opstaan en een dikke glimlach op je gezicht naar bed.

‘Energie is kostbaar, zet het op de juiste manier in en het verdubbeld’

Wanneer je niet doet wat je leuk vindt, kost het je alleen maar energie. Ik hield mezelf altijd voor dat ik deed wat ik leuk vond, maar toch kreeg ik een burn-out? In deze tijd heb ik ervaren hoe belangrijk energie is, ik kon letterlijk niks meer. Het was een gebrek aan zelfkennis. Mind your Growth helpt jou bij bewustwording en een praktische aanpak. Jij gaat ontdekken wat jij leuk vindt en ik moedig jou aan om in actie te komen.  Zodat jij de juiste keuzes maakt voor jezelf, je leert jouw tijd, energie en geld te investeren in jezelf. Waardoor je groeit en energie zal verveelvoudigen. 

‘Waar maakt jouw hart een sprongetje van?’

Mijn passie is mensen helpen. Ik ben geïnteresseerd in het menselijk lichaam, beweging van het lichaam en in de psyche van de mens. 

Waarom maken we bepaalde beslissingen? 

Hoe wordt iemand gelukkig? 

Waar komen lichamelijke klachten vandaan?

Dit zijn vraagstukken waar ik blij van word. Daarnaast is een van mijn passies schrijven. Ik schrijf veel en inspireer mensen met mijn verhalen. Ik moedig hen aan om zichzelf te laten zien en te gaan voor datgene wat ze echt willen.

‘Mensen helpen bij hun persoonlijke groei is mijn passie.’

Plezier, energie en passie vind je zelfs in de kleinste dingen in je leven.

Begin er vandaag nog mee

 

Mijn reis naar vrijheid

Lees verder

 

Plezier-Energie-Passie

Lees verder

 

Mind your Growth

Lees verder

 

Millennial

Lees verder

 

Website laten maken door Mijndomein

Open cookie voorkeuren