Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

I said yes!

'Ja ik wil'

Ik beloof mezelf altijd lief te hebben, te vertrouwen en te respecteren. Ik steun mezelf in voor en tegenspoed.

Ik geef mezelf alle ruimte die ik nodig heb.

Ik beloof trouw te zijn aan mezelf.

Na mijn burn-out was een van de dingen die ik graag wilde een trouwring voor mezelf en daar is hij dan! Wat is ie mooi hè? Ik heb hem zelf gemaakt en ontworpen met behulp van Atelier Sier en mijn moeder. Het goud is van een ring van mijn overgrootoma.

Volgende week word ik 28 jaar, een aantal jaren geleden dacht ik dat ik op dit moment al getrouwd zou zijn en misschien al kinderen zou krijgen.

Echter; geen witte jurk, geen vrijgezellenfeest, geen vent, geen baby in mijn buik, geen huis.

Wat dan wel?

De positieve dingen in mijn leven belicht ik en hier geniet ik van.

Ik ben dankbaar voor de tijd als vrijgezel.

Ik ben dankbaar dat ik leer mezelf kwetsbaar op te stellen naar vrienden en familie.

Ik ben dankbaar voor de tijd die ik met mezelf heb, die enorm kostbaar is en waardoor ik persoonlijk enorm groei.

Ik ben dankbaar voor de avonturen en kleine geluksmomenten met mijn familie en vrienden. Ik ben dankbaar dat mijn geluk niet meer afhankelijk is van een liefdesrelatie.

Ik ben dankbaar voor de krachtige basis en de band die ik met mezelf heb. Ik ben dankbaar voor mijn vrijheid. Ik ben dankbaar dat ik mezelf de tijd en het vertrouwen geef om mijn passie achterna te gaan.

En mijn prins op het witte paard... Die galoppeert nog ergens rond en doet zijn eigen ding. Daar ren ik op een dag tegen aan en ik vertrouw erop dat dat precies op het juiste moment is. Ik ga op naar een nieuw avontuur, volg mijn intuïtie en zeg volledig 'ja, ik wil' tegen mezelf!

Liefs, Min❤️

#trouwaanjezelf #blauwetopaas #selfcare #dekrachtvandegedachte #liefdevoorjezelf❤️ #therewegoagain☀️

Contact

De 5 voordelen van meditatie

1 jaar geleden

Gisteren heb ik het gehad over meditatie. Nou ben ik van mening dat mediteren voor iedereen anders kan zijn en dat er niet een manier is. Het kan voor iedereen zeker voordelen hebben, maar doe het vooral op de manier die bij jou past.

Lees verder

I said yes!

1 jaar geleden

'Ja ik wil!' Ik beloof mezelf altijd lief te hebben, te vertrouwen en te respecteren. Ik steun mezelf in voor en tegenspoed. Ik geef mezelf alle ruimte die ik nodig heb. Ik beloof trouw te zijn aan mezelf.

Lees verder

Hopsakee de wijde wereld in!

1 jaar geleden

Uit mijn comfortzone, is a-relaxed! Je comfortzone beschermt je tegen verandering, je comfortzone is niet altijd een fijne plek.

Lees verder

Create your own get-to-stay!

1 jaar geleden

Daar zit je dan, een vrijdagavond. Moe van een week werken, ‘van het normale leven’. In de studentenmond het burgerleven genoemd.

Lees verder

F@cking perfect, Perfectionisme

1 jaar geleden

Wat betekent dat voor jou? Ik wilde alles wat ik deed perfect doen, dit kan storend zijn voor mensen om mij heen of juist makkelijk.

Lees verder

Depressie, het zwarte monster

1 jaar geleden

Deze week is de Dutch Happinnes week. Alle activiteiten zijn afgelast, maar toch wil ik bij deze aandacht vragen voor depressie.

Lees verder

The good shit, the bad shit and the bullshit.

1 jaar geleden

Op een mooie lentedag, in het park en op festivals verklaren mijn vrienden en ik elkaar de liefde. The good shit delen we maar al te graag en de bullshit ook, heerlijk!

Lees verder

 

Website laten maken door Mijndomein

Open cookie voorkeuren