Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

EHBBO

Eerste hulp bij burn-out is voor de millennial met een burn-out. Deze tijd kan beangstigend zijn, het voelt onzeker en richtingloos. In de eerste maanden zal ik je ondersteunen en helpen om overzicht te krijgen in wat jou energie geeft en wat jou energie kost.  Ik geef je handvatten die je helpen met praktische dingen; hoe ga je om met paniek gevoelens, hoe accepteer je de situatie zoals die nu is, hoe deel je je dag in en hoe kun je ontspannen. 

Eerste hulp bij burn-out is speciaal ontwikkeld om jou door die eerste heftige maanden heen te helpen, je richting  en handvatten te geven. Je leert voor jezelf zorgen en komt langzaam tot rust.   

Herken jij je in één van de volgende uitspraken:

‘Help wat ik moet ik nu ik thuis kom te zitten’

‘De dagen duren zo lang’

‘De paniek neemt het over’

‘Ik kan niet stoppen met piekeren’

‘Ik ben moe’

‘Mijn lichaam doet pijn’

‘Ik ben bang’

‘Ik heb geen idee waar ik goed aan doe’

‘Ik weet niet wat er met me aan de hand is’

‘Ik voel mij constant opgejaagd of onrustig’

Herken jij je in één van de bovenstaande uitspraken? Dan is er een grote kans dat ik je kan helpen. Een burn-out uit zich bij iedereen anders en verschilt qua intensiteit. De eerste maanden van een burn-out zijn maatwerk en het is van belang dat er een persoonlijke benadering is. Juist in de eerste maanden is met een goede aanpak veel winst te behalen. 

De klik met een coach of therapeut is belangrijk. Het moet veilig en vertrouwd voelen, zodat jij jezelf durft te laten zien en ik jou echt kan helpen. Door mijn eigen  intense ervaringen met paniek, angst en een totaal uitgeput lichaam heb ik veel geleerd. Ik heb handvaten ontwikkelt die praktisch zijn en kennis over burn-out waarmee ik anderen wil helpen. 

Het doel is om je te leren omgaan met de heftigheid van een burn-out, zodat die eerste maanden dragelijk worden en je weer leert te genieten van de kleine dingen. Wellicht wacht je op hulp van een psycholoog en is dit een goede overbrugging of een aanvulling op je lopende behandeling. 

Eerste hulp bij burn-out geeft jou handvatten en steun in de eerste heftige maanden van een burn-out.

Wat kun je verwachten?

  • Een 2 maanden durend programma
  • Handvatten en praktische opdrachten
  • Informatie vooraf aan ieder gesprek, zodat je weet wat je te wachten staat
  • Een programma gericht op jezelf leren kennen en tot rust komen in de heftigheid van een burn-out
  • Wekelijks een 1 op 1 online coaching sessies van Mindy

Vraag nu een gratis advies gesprek aan

 

Website laten maken door Mijndomein

Open cookie voorkeuren