Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 
 
 

Over Mindy

Ik ben Mindy, geboren in het bourgondische Zuid-Limburg en ik behoor tot de generatie millennials.  Op mijn zestiende kreeg ik het gevoel dat er meer te zien en ontdekken valt dan Zuid-Limburg. Ik besloot om in Eindhoven te gaan wonen waar ik netjes in 4 jaar mijn bachelor Fysiotherapie behaalde. Ik leefde volgens de maatschappelijke normen en verwachtte dat van mijzelf. Toch is er altijd een kant van mij geweest die snakte naar vrijheid, erg eigenwijs was en niet hield van binnen de lijntjes kleuren.  

Na enkele jaren werken als fysiotherapeute, oedeemtherapeute en sportinstructrice, rende ik keihard  tegen de muur aan. Een burn-out, een conversie tremor gevolgd door een depressie. Dit was een zware tijd, maar ook een hele leerzame tijd. 

Na een lang revalidatietraject ging het langzaam bergop.  Echte verbetering kwam pas op het moment dat ik andere keuzes ging maken om zo mijn eigen geluk te creëren. Ik kwam erachter waardoor ik in een burn-out terecht was gekomen en ik leerde mijzelf steeds beter kennen. Ik leerde van het leven en het werd weer mooi, wat zeg ik, fantastisch!

Meer over mijn reis naar vrijheid

Ik volgde diverse trainingen, waaronder trainingen gericht op persoonlijke ontwikkeling, het starten van een eigen bedrijf en deed een yin yogaopleiding. Door deze verdieping wist ik zeker dat ik een eigen bedrijf wilde starten en daar was Mind your Growth. Mijn drijfveer komt vanuit mijn eigen ervaring en de toename van depressies en burn-outs. Het is mijn missie om deze onderwerpen bespreekbaar te maken en millennials te helpen bij hun geluk. Ik richt mij op eerste hulp bij burn-out, mensen met een burn-out en op mensen die behoefte hebben aan persoonlijke ontwikkeling.

De laatste groep noem ik ook wel de preventie burn-out groep, want hoe beter jij je eigen gebruiksaanwijzing kent des te kleiner de kans op een burn-out. Mijn visie is om te druk, vaak moe en veel stress plaats te laten maken voor een mooi leven vol plezier, energie en passie. Met als basis authenticiteit en vrijheid gecreëerd door persoonlijke groei. Zo zijn plezier, energie en passie geen middel om een gevoel van vrijheid te ervaren. Maar zullen mensen zich duurzaam vrij en gelukkig voelen.

 
 

 

Mijn reis naar vrijheid

Lees verder

 

Plezier-Energie-Passie

Lees verder

 

Mind your Growth

Lees verder

 

Millennial

Lees verder

 
 

Website laten maken door Mijndomein

Open cookie voorkeuren