Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 
 
 

Met de programma’s van Mind your Growth help ik millennials bij hun persoonlijke groei. Een millennial is iemand die geboren is tussen 1980 en 2000. Pak en beet ben je momenteel tussen de 20-40 jaar jong. 

Waarom deze doelgroep?

Iedere doelgroep heeft zijn eigen normen, waarden en eigen knelpunten. Zelf ben ik een millennial en heb ik hier ervaring mee. Binnen de millennials maak ik onderscheid tussen mensen die zich persoonlijk willen ontwikkelen, mensen met burn-outklachten of een burn-out.

Welke millennial ben jij?

 Tijdens de programma’s gaan wij aan de slag, met het doel ‘geluk’. Iedereen wil uiteindelijk gelukkig zijn. 

“Geluk is het uiteindelijke doel. Door middel van zelfkennis en bewustwording ga je persoonlijk groeien. Je basis wordt authenticiteit, je kent jezelf en laat jezelf zien. Jij weet wat je nodig hebt en wat je wilt om gezond en gelukkig te zijn. Je bent moedig en gaat hiervoor staan, je voelt je vrij. Vrijheid ervaar je door jezelf te leren kennen en je niet meer te laten leiden door gedachten, emoties en je omgeving. Vanuit deze basis zal je ervaren dat je energiek bent, meer plezier hebt en erachter komt wat jouw passie is. Je stopt met zoeken naar vrijheid, plezier, passie en energie. Je gebruikt het niet meer als uitvlucht of opvulling. Het is een mooie aanvulling, die voortkomt vanuit een sterke basis”

‘Leer jezelf kennen, groei als persoon en leef vanuit je hart. Volg je intuïtie, ben vrij en wees gelukkig’

 
 

Website laten maken door Mijndomein

Open cookie voorkeuren